Behandlinger

Behandlinger til ansigtet

Dit ansigt er altid det første andre ser.

Jeg har valgt at arbejde med Dr. Schrammek produkter og behandlinger, da de er meget resultat orienteret samt naturlige og skånsomme for huden. 

Green Peel er udviklet af Christine Schrammek som er uddannet dermatolog. Behandlingen er helt fri for kemi og består af 11, 100 % naturlige dybdegående urter, alger, vitaminer og enzymer der masseres ind i huden og stimulerer blodcirkulationen og hjælper med at aktiverer hudens stofskifte. Derved opnår man afskalning af huden så den fornyer sig på kun 5 dage.

Green PEEL® og derma.cosmetics som er de tilhørende hudplejeprodukter er fri for parabener, paraffin, farvestoffer, PEG derivater og mineralske olier.

Green Peel behandlingerne udføres kun af certificerede klinikker.

Er du fyldt med tanker, bekymringer og stress, så er det Lifting Gua Sha eller Japansk Lifting du skal vælge.

Metoden strammer musklerne op, øger blodcirkulationen, giver ny glød og mindsker rynker, fine linjer og væskeophobninger og hævelser omkring øjne.

Behandlingerne har fordele som, lymfedrænage, afspænding af muskler, ansigtszoneterapi og øget blodgennemstrømning. Med Gua sha, føres Rosakvarts sten blidt hen over ansigt og hals, som sender blide vibrationer og regenererer celler og muskler.

Ansigtsbehandlinger

Alle behandlinger

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling du ønsker eller har andre spørgsmål, 
må du endelig kontakte mig helt uforpligtende!